Fogorvos Budaörs
Nyitvatartás: hétfő-csütörtök 8:00-20:00, péntek 8:00-14:00 +36 30 950 1614Időpont foglalásHívás
Köszöntöm!
Dr. Gulyás Zsuzsanna vagyok, a Budaörs Dental megálmodója, alapítója és vezető fogorvosa
Hisszük, hogy emberekkel dolgozni csak úgy lehet, ha azt szívből tesszük, kellő empátiával.
Több, mint két évtizeddel ezelőtt nyitottuk meg a rendelőnket azzal a céllal, hogy a budaörsi és környékbeli lakóknak ne kelljen Budaörsről elmenni, ha magas színvonalú és minőségi fogászati kezelésre van szükségük. Négy kezelő helyiségünkben teljeskörű fogászati ellátást nyújtunk, legyen szó gyermek-, vagy felnőtt fogmegtartó kezelésekről, fogszabályozásról, fogpótlásról, szájsebészeti beavatkozásról vagy mikroszkóp alatt végzett kezelésekről. Eszközparkunkat folyamatosan újítjuk és a nálunk dolgozó Munkatársaink fejlődésére is nagy figyelmet szentelünk, hogy Ön a lehető legjobb megoldást kapja, bármilyen fogászati problémával keres minket. Fontosnak tartjuk Pácienseink bizalmát, így nap mint nap azon dolgozunk, hogy ennek megfeleljünk, tudásunk és kedvességünk legjavát adjuk Önöknek.
Csapatunk

Dr. Gulyás Zsuzsanna

Fogszabályozás és mosolytervezés
A Budaörs Dentál alapítója és vezetője vagyok. Személyiségemből adódóan precízen és nyugodtan dolgozok, fontos számomra, hogy a rendelőben mindig kellemes legyen a hangulat. A munkám a hivatásom és hobbim egyben, amit szívvel-lélekkel végzek. Fő szakterületem a fogszabályozás, esztétika és mosolytervezés.

Szakvizsga:
Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa
Fogszabályozó Szakorvos
Konzerváló fogászat és Fogpótlástan Szakorvosa


Szakterületek:
Esztétikai és fogmegtartó fogászat
Fogszabályozás- és gyermekfogászat
Fogpótlások készítése

Dr. Hegedűs Dóra

Mikroszkópos fogászat, endodoncia, konzerváló fogászat és fogpótlás
Édesanyám habitusát örökölve azt a visszajelzést kapom pácienseimtől, hogy nálam nincsenek félős páciensek, mert igyekszem minden kezelést magabiztosan, de nyugodtan végezni. Minden páceinsemnél a tökéletes esztétikai eredményre törekszem és a környéken egyedülállóként, speciális fogászati mikroszkóppal dolgozom, elsősorban gyökérkezelések esetén. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így nem sajnálom az időt és az energiát az új technológiák megismerésére és elsajátítására.

Szakterületek:
Endodoncia
Esztétikai- és fogmegtartó fogászat
Fogpótlások
Gyermekfogászat

Dr. Soós Gábor

Szájsebészet, implantológia és csontpótlás
A Budapesti Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem, majd az Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján helyezkedtem el, gyermekfogászat szakirányon. Nagyon szerettem ezt a részét a fogorvoslásnak, de éreztem még szakmai motivációt a fejlődésre, így elvégeztem a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályát, mint dento-alveorális sebész. A Budaörs Dentálban nagyon szeretem a csapaton belüli baráti és közvetlen hangulatot, illetve hogy évekre visszamenőleg nagyon sok ismerős arccal találkozom pácienseink közt.

Szakvizsga:
Dento-alveorális sebész és Gyermekfogászat

Szakterületek:
Szájsebészet, implantológia, csontpótlás

Dr. Palaszkó Dénes

Esztétikai fogászat, konzerváló fogászat és fogpótlás
Fogászati karrieremet fogtechnikusként kezdtem 2003-ban. Az így megszerzett tapasztalat fogorvosként is sokat segíti a komplexebb esetek ellátását.

Szívesen végzem, és szakmai kihívásként kezelem a teljes szájrehabilitációkat.
Implantációs és kombinált pótlások éppúgy a szakterületem mint a legújabb digitális fogászat.
Szakorvos jelöltként a legfontosabb számomra, hogy pácienseimet a legnagyobb gondossággal lássam el és szeretem, ha jó hangulatban telnek a kezelések.

Szakvizsga:
Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa

Szakterületek:
Implantáció, fogpótlás, digitális fogászat

Dr. Sipos Erika Anikó

Fogszabályozás és konzerváló fogászat
Hivatásom gyakorlása során fontos számomra a betegek teljes körű tájékoztatása, ezért nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra és a felmerülő kérdések megválaszolására. Ezt nagyon szeretik a pácienseim és jó néven veszem, ha kérdeznek a kezelés részleteivel kapcsolatban. Emellett természetesen célom, hogy oldott és jó hangulat legyen a rendelőben a kezelések során, hogy a páciensek elégedetten és pozitív élménnyel távozhassanak. Szerintem Magyarországon a Budaörs Dentalban van a legkevesebb félős páciens.

Szakvizsga:
Konzerváló fogászat és fogpótlástan

Szakterületek:
Általános fogászat, fogszabályozás
Dr. Endőry Csilla

Dr. Endrődy Csilla

Irányított biofilm terápia oktató és parodontológia
Budapesten végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, valamint Bécsben elvégeztem 2 évet az Orvostudományi Egyetemen.

Mind a magánéletemben, mind a munkám során nagyon érdekel a legújabb technikák megismerése. Éppen ezért kerestem olyan rendelőt, ahol a legmodernebb eszközöket használhatom. Hiszem, látom és tapasztalom, hogy a technika fejlődése rengeteg kaput nyit meg a tudomány és ezzel együtt a páciensek számára egyaránt. Így tudunk igazán pontos, alapos és fájdalommentes kezeléseket végezni.

Ezzel természetesen együtt jár, hogy folyamatosan képzem is magam. Már a diplomám megszerzésekor láttam, hogy ebben a szakmában nem lehet lemaradni.

Szívesen foglalkozom gyerekekkel és felnőttekkel is, annál is inkább, mert úgy gondolom, hogy a felnőttkori fogbetegségek megelőzésében nekünk, fogorvosoknak van a legnagyobb szerepünk és ez bizony a gyermek páciensekkel kezdődik.
Szakterületek:
Fogágybetegségek
CBCT specialista
Lézer dentist
Irányított Biofilm terápia oktató EMS-Svájc
Góckutatás 3 dimenziós CT technikával

Dr. Gólics Tamás

Mikroszkópos fogászat és endodoncia
A Semmelweis Egyetemen végeztem, mint fogorvos, a kiemelt szakterületem pedig az endodoncia. Hamar magával ragadott a technikai fejlődés, ami a fogászatban is jelen van napjainban és mélyebben elmerültem a mikroszkópos kezelések világában. A legfontosabb számomra a meglévő fogak megtartása.

Szakvizsga:
Konzerváló fogászat és fogpótlástan

Szakterületek:
Mikroszkópos kezelések
Dr. Kálmán Marcell

Dr. Kálmán Marcell

Esztétikai fogászat, esztétikus fogpótlások
A Budapesti Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem. Kiemelt érdeklődési területem az általános fogászati ellátáson túl az esztétikai fogászat és az esztétikus fogpótlások készítése. Nap mint nap lenyűgöz és örömmel tölt el, hogy milyen változáson mennek keresztül a páciensek a kezelések során. Szeretem a kezelés minden lépését elmagyarázni, a kezelésbe bevonni őket, mert azt tapasztalom, hogy ezzel a félelmek csökkennek és egyben az ismereteik is bővülnek. Fontosnak tartom, hogy mindig olyan eredményt érjek el, amivel maximálisan elégedettek a Pácienseim.

Szakterületek:
Esztétikai fogászat protetikai kezelésekkel
Esztétikus fogpótlások
Dr. Szilvási Lilla

Dr. Szilvási Lilla

Esztétikai fogászat, konzerváló fogászat és gyermekfogászat
Fogorvosnak lenni felemelő dolog! Amellett, hogy segítek az embereknek, adott esetben elmulasztom a fájdalmat, vagy segítek, hogy szebb legyen a mosolyuk, napi kapcsolatban is vagyok velük, emberi történeteknek vagyok részese, ami nagyon sokat ad nekem. Fő szakterületem a fogak megtartása, amit konzerváló fogászatnak hívunk szakmán belül. Ezt szívesen végzem felnőtt és gyermekek pácienseimmel egyaránt. Emellett nagyon sok esztétikai kezelést is csinálok, amikkel a sérült, vagy formájában és színében nem tökéletes fogakat tudjuk helyreállítani.

Szakterületek:
Konzerváló fogászat
Esztétikai fogászat
Gyermekfogászat

Hudák Ildikó

Vezető asszisztens és dentálhigiénikus
Vezető asszisztensként fontos számomra a fogászati egészségnevelés, a prevenciós munka. A páciensek visszajelzései alapján könnyen alakítunk ki barátságos, nyugodt légkört a kezelések során. Közvetlen természetemmel arra törekszem, hogy nyugodt szívvel rám bízzák magukat a páciensek a kezelésük során.

Lapp Klaudia

Fogászati szakasszisztens és dentálhigiénikus
Rendkívül mosolygós és pozitív embernek vallom magam. Azt látom, hogy természetes kedvességemet a páciensek örömmel fogadják. Igyekszem még a fáradtabb napjaimon is a legjobb arcomat mutatni, a kezelések során pedig a maximumra törekszem. Ennek érdekében folyamatosan képzem magam és szeretek új anyagokat és technikákat megismerni.

Pásztor Fruzsina

Fogászati szakasszisztens és dentálhigiénikus
Asszisztensként a munkámban legfőképpen a változatosságot szeretem, mivel többféle területen asszisztálok. Leginkább szájsebészeti ellátások, fogszabályozás, valamint általános fogászati területek állnak hozzám a legközelebb, ezáltal viszonylag gazdag repertoárral dolgozom és belelátok a különböző fogászati kezelések rejtelmeibe. Az asszisztensi teendők mellett dentálhigiénikusként is dolgozom a rendelőben, amit nagyon szeretek. Még mindig vannak barátaim, akiknek el kell mondanom, hogy mit csinál egy dentálhigiénikus. 🙂

Gazdag Henriett

Fogászati szakasszisztens és dentálhigiénikus
Sokat számít számomra a kölcsönösen kialakított bizalom. A pácienseink visszajelzése szerint is az átlagosnál nagyobb empátiával és kedvességgel fordulok feléjük. Ez azért van, mert fontos számomra, hogy biztonságban és nyugodt környezetben tudják magukat pácienseink a kezelés alatt. Kedvenc szakterületem a mikroszkópos gyökérkezelés, de fogszabályozásban és általános fogászatban is otthon érzem magam.

Nagy Szilvia

Fogászati szakasszisztens és dentálhigiénikus
Régi-új csapattagja vagyok a Budaörs Dentálnak. Fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként dolgoztam itt éveken keresztül, majd volt egy rövidebb szünet, míg a kisfiammal és a kislányommal voltam otthon és most ismét visszatértem.

Nagyon szeretem a munkámat, különösen azt, amikor látom a változást a pácienseim fogain egy-egy dentálhigiénés kezelés után. Szívügyem az otthoni fogápolás, igyekszem hasznos és a mindennapokba beépíthető instrukciókkal ellátni a pácienseimet, hogy miként tudják ők maguk is alaposan megtisztítani a fogaikat.

Szívesen dolgozom gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, a mindennapok során kiemelt türelemmel és szimpátiával fordulok mindenkihez.

Onley Ildikó

Páciens-koordinátor
A recepción találkozik majd velem először, amikor megérkezik a Budaörs Dentalba. Türelemmel és megértéssel igyekszem mindenkivel megtalálni a közös hangot. Sokan a hangomról ismernek igazán, hiszen amikor időpontot kérnek, én vagyok a vonal túloldalán.
Kremeny Réka - Páciens-koordinátor

Kremeny Réka

Páciens-koordinátor
Szeretek emberekkel foglalkozni, így mindig is hasonló szakmákban dolgoztam. Ildivel közösen segítünk Önöknek abban, hogy a kezelések előtti és utáni ügyintézés a lehető leghatékonyabb és profi legyen. Szerintem minden helyzet megoldható, ha kellő empátiával és kreativitással közelítjük meg. Különösen örülök akkor, amikor egy-egy, már jól ismert hanghoz arcot is tudok társítani, amikor megérkezik a Páciens a rendelőbe.
Foglaljon időpontot!

    Elfogadom, hogy a Budaörs Dental időnként hírlevelet küldjön számomra

    fel