Fogorvos Budaörs
Nyitvatartás: hétfő-csütörtök 8:00-20:00, péntek 8:00-14:00 +36 30 950 1614Időpont foglalás
Köszöntöm!
 
Dr. Gulyás Zsuzsanna vagyok, a Budaörs Dental megálmodója, alapítója és vezető fogorvosa
Hisszük, hogy emberekkel dolgozni csak úgy lehet, ha azt szívből tesszük, kellő empátiával.
Több, mint két évtizeddel ezelőtt nyitottuk meg a rendelőnket azzal a céllal, hogy a budaörsi és környékbeli lakóknak ne kelljen Budaörsről elmenni, ha magas színvonalú és minőségi fogászati kezelésre van szükségük. Három kezelő helységünkben teljeskörű fogászati ellátást nyújtunk, legyen szó gyermek-, vagy felnőtt fogmegtartó kezelésekről, fogszabályozásról, fogpótlásról, szájsebészeti beavatkozásról vagy mikroszkóp alatt végzett kezelésekről. Eszközparkunkat folyamatosan újítjuk és a nálunk dolgozó Munkatársaink fejlődésére is nagy figyelmet szentelünk, hogy Ön a lehető legjobb megoldást kapja, bármilyen fogászati problémával keres minket. Fontosnak tartjuk Pácienseink bizalmát, így nap mint nap azon dolgozunk, hogy ennek megfeleljünk, tudásunk és kedvességünk legjavát adjuk Önöknek. 
Csapatunk
 

Dr. Gulyás Zsuzsanna

Fogszabályozás, mosolytervezés
A Budaörs Dentál alapítója és vezetője vagyok. Személyiségemből adódóan precízen és nyugodtan dolgozok, fontos számomra, hogy a rendelőben mindig kellemes legyen a hangulat. A munkám a hivatásom és hobbim egyben, amit szívvel-lélekkel végzek. Fő szakterületem a fogszabályozás, esztétika és mosolytervezés.

Szakvizsga:
Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa
Fogszabályozó Szakorvos
Konzerváló fogászat és Fogpótlástan Szakorvosa


Szakterületek:
Esztétikai és fogmegtartó fogászat
Fogszabályozás- és gyermekfogászat
Fogpótlások készítése
 

Dr. Hegedűs Dóra

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, fő munkaterülete a mikroszkópos fogászat
Édesanyám habitusát örökölve azt a visszajelzést kapom pácienseimtől, hogy nálam nincsenek félős páciensek, mert igyekszem minden kezelést magabiztosan, de nyugodtan végezni. Minden páceinsemnél a tökéletes esztétikai eredményre törekszem és a környéken egyedülállóként, speciális fogászati mikroszkóppal dolgozom, elsősorban gyökérkezelések esetén. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így nem sajnálom az időt és az energiát az új technológiák megismerésére és elsajátítására.

Szakterületek:
Endodoncia
Esztétikai- és fogmegtartó fogászat
Fogpótlások
Gyermekfogászat

Dr. Vaitsuk Vanda Claudia

Fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. Fő működési területem az általános fogászati ellátáson túl az esztétikai fogászat és rágófunkció helyreállítása. Munkám során kiemelkedő figyelmet fordítok a páciensekkel történő kommunikációra. Szeretem a kezelés minden lépését elmagyarázni, a kezelésbe bevonni őket, mert azt tapasztalom, hogy ezzel a félelmek csökkennek és egyben az ismereteik is bővülnek. Fontosnak tartom, hogy a páciens mindig tudja, hogy mi történik vele a kezelés alatt.

Szakvizsga:
Konzerváló fogászat és fogpótlástan

Szakterületek:
Esztétikai fogászat protetikai kezelésekkel
Rágófunkció helyreállítása
 

Dr. Soós Gábor

Fogorvos, szájsebész
A Budapesti Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem, majd az Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján helyezkedtem el, gyermekfogászat szakirányon. Nagyon szerettem ezt a részét a fogorvoslásnak, de éreztem még szakmai motivációt a fejlődésre, így elvégeztem a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályát, mint dento-alveorális sebész. A Budaörs Dentálban nagyon szeretem a csapaton belüli baráti és közvetlen hangulatot, illetve hogy évekre visszamenőleg nagyon sok ismerős arccal találkozom pácienseink közt.

Szakvizsga:
Dento-alveorális sebész és Gyermekfogászat

Szakterületek:
Szájsebészet, implantológia, csontpótlás

Dr. Palaszkó Dénes

Fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
Fogászati karrieremet fogtechnikusként kezdtem 2003-ban. Az így megszerzett tapasztalat fogorvosként is sokat segíti a komplexebb esetek ellátását.

Szívesen végzem, és szakmai kihívásként kezelem a teljes szájrehabilitációkat.
Implantációs és kombinált pótlások éppúgy a szakterületem mint a legújabb digitális fogászat.
Szakorvos jelöltként a legfontosabb számomra, hogy pácienseimet a legnagyobb gondossággal lássam el és szeretem, ha jó hangulatban telnek a kezelések.

Szakvizsga:
Konzerváló fogászat és fogpótlástan

Szakterületek:
Implantáció, fogpótlás, digitális fogászat

Dr. Sipos Erika Anikó

Fogorvos
Hivatásom gyakorlása során fontos számomra a betegek teljes körű tájékoztatása, ezért nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra és a felmerülő kérdések megválaszolására. Ezt nagyon szeretik a pácienseim és jó néven veszem, ha kérdeznek a kezelés részleteivel kapcsolatban. Emellett természetesen célom, hogy oldott és jó hangulat legyen a rendelőben a kezelések során, hogy a páciensek elégedetten és pozitív élménnyel távozhassanak. Szerintem Magyarországon a Budaörs Dentalban van a legkevesebb félős páciens.

Szakvizsga:
Konzerváló fogászat és fogpótlástan

Szakterületek:
Általános fogászat, fogszabályozás
 

Dr. Gólics Tamás

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, fő munkaterülete a mikroszkópos fogászat
A Semmelweis Egyetemen végeztem, mint fogorvos, a kiemelt szakterületem pedig az endodoncia. Hamar magával ragadott a technikai fejlődés, ami a fogászatban is jelen van napjainban és mélyebben elmerültem a mikroszkópos kezelések világában. A legfontosabb számomra a meglévő fogak megtartása. 

Szakvizsga:
Konzerváló fogászat és fogpótlástan

Szakterületek:
Mikroszkópos kezelések

Hudák Ildikó

Vezető asszisztens és dentálhigiénikus
Vezető asszisztensként fontos számomra a fogászati egészségnevelés, a prevenciós munka. A páciensek visszajelzései alapján könnyen alakítunk ki barátságos, nyugodt légkört a kezelések során. Közvetlen természetemmel arra törekszem, hogy nyugodt szívvel rám bízzák magukat a páciensek a kezelésük során.
 

Lapp Klaudia

Fogászati szakasszisztens és dentálhigiénikus
Rendkívül mosolygós és pozitív embernek vallom magam. Azt látom, hogy természetes kedvességemet a páciensek örömmel fogadják. Igyekszem még a fáradtabb napjaimon is a legjobb arcomat mutatni, a kezelések során pedig a maximumra törekszem. Ennek érdekében folyamatosan képzem magam és szeretek új anyagokat és technikákat megismerni.

Pásztor Fruzsina

Fogászati szakasszisztens és dentálhigiénikus
Asszisztensként a munkámban legfőképpen a változatosságot szeretem, mivel többféle területen asszisztálok. Leginkább szájsebészeti ellátások, fogszabályozás, valamint általános fogászati területek állnak hozzám a legközelebb, ezáltal viszonylag gazdag repertoárral dolgozom és belelátok a különböző fogászati kezelések rejtelmeibe. Az asszisztensi teendők mellett dentálhigiénikusként is dolgozom a rendelőben, amit nagyon szeretek. Még mindig vannak barátaim, akiknek el kell mondanom, hogy mit csinál egy dentálhigiénikus. 🙂
 

Gazdag Henriett

Fogászati szakasszisztens
Sokat számít számomra a kölcsönösen kialakított bizalom. A pácienseink visszajelzése szerint is az átlagosnál nagyobb empátiával és kedvességgel fordulok feléjük. Ez azért van, mert fontos számomra, hogy biztonságban és nyugodt környezetben tudják magukat pácienseink a kezelés alatt. Kedvenc szakterületem a mikroszkópos gyökérkezelés, de fogszabályozásban és általános fogászatban is otthon érzem magam.

Onley Ildikó

Páciens-koordinátor
A recepción találkozik majd velem először, amikor megérkezik a Budaörs Dentalba. Türelemmel és megértéssel igyekszem mindenkivel megtalálni a közös hangot. Sokan a hangomról ismernek igazán, hiszen amikor időpontot kérnek, én vagyok a vonal túloldalán.

Holobrádi-Nyíri Anita

Páciens-koordinátor
Páciens-koordinátorként szeretek emberekkel foglalkozni, szociálisan érzékeny típus vagyok. Igyekszem a páciensek felé mindig kellő empátiával, figyelmességgel fordulni, ami fájós fogak kezelése esetén időnként kihívás. 🙂 Nem is gondolnánk, hogy milyen komplex feladatot jelent néha a legmegfelelőbb időpontot és megoldást megtalálni mindenki számára.
Foglaljon időpontot!
Elfogadom, hogy a Budaörs Dental időnként hírlevelet küldjön számomra
fel