Fogorvos Budaörs
Köszöntöm!
Dr. Gulyás Zsuzsanna vagyok, a Budaörs Dental megálmodója, alapítója és vezető fogorvosa
Hisszük, hogy emberekkel dolgozni csak úgy lehet, ha azt szívből tesszük, kellő empátiával.
Több, mint két évtizeddel ezelőtt nyitottuk meg a rendelőnket azzal a céllal, hogy a budaörsi és környékbeli lakóknak ne kelljen Budaörsről elmenni, ha magas színvonalú és minőségi fogászati kezelésre van szükségük. Négy kezelő helyiségünkben teljeskörű fogászati ellátást nyújtunk, legyen szó gyermek-, vagy felnőtt fogmegtartó kezelésekről, fogszabályozásról, fogpótlásról, szájsebészeti beavatkozásról vagy mikroszkóp alatt végzett kezelésekről. Eszközparkunkat folyamatosan újítjuk és a nálunk dolgozó Munkatársaink fejlődésére is nagy figyelmet szentelünk, hogy Ön a lehető legjobb megoldást kapja, bármilyen fogászati problémával keres minket. Fontosnak tartjuk Pácienseink bizalmát, így nap mint nap azon dolgozunk, hogy ennek megfeleljünk, tudásunk és kedvességünk legjavát adjuk Önöknek.
Csapatunk

Dr. Gulyás Zsuzsanna

fogorvos, rendelő tulajdonosa és szakmai vezetője

A Budaörs Dentál alapítója és vezetője vagyok. Személyiségemből adódóan precízen és nyugodtan dolgozom, fontos számomra, hogy a rendelőben mindig harmonikus legyen a hangulat. A munkám a hivatásom és hobbim egyben, amit szívvel-lélekkel végzek. Fő szakterületem a fogszabályozás, esztétika és mosolytervezés.

Dr. Kálmán Marcell - Esztétikai fogászat, esztétikus fogpótlások

Dr. Kálmán Marcell

fogorvos

A Budapesti Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem. Kiemelt érdeklődési területem az általános fogászati ellátáson túl az esztétikai fogászat és az esztétikus fogpótlások készítése. Nap mint nap lenyűgöz és örömmel tölt el, hogy milyen változáson mennek keresztül a páciensek a kezelések során. Szeretem a kezelés minden lépését elmagyarázni, a kezelésbe bevonni őket, mert azt tapasztalom, hogy ezzel a félelmek csökkennek és egyben az ismereteik is bővülnek. Fontosnak tartom, hogy mindig olyan eredményt érjek el, amivel maximálisan elégedettek a Pácienseim is.

Dr. Hegedűs Dóra

fogorvos, jelenleg szülési szabadságon

Édesanyám habitusát örökölve azt a visszajelzést kapom pácienseimtől, hogy nálam nincsenek félős páciensek, mert igyekszem minden kezelést magabiztosan, de nyugodtan végezni. Minden páceinsemnél a tökéletes esztétikai eredményre törekszem és a környéken egyedülállóként, speciális fogászati mikroszkóppal dolgozom, elsősorban gyökérkezelések esetén. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így nem sajnálom az időt és az energiát az új technológiák megismerésére és elsajátítására.Jelenleg szülési szabadságomat töltöm, de amint cseperednek kicsit a gyerekek, visszatérek és segítek, amiben tudok.

Dr. Soós Gábor

fogorvos, szájsebész

A Budapesti Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem, majd az Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján helyezkedtem el, gyermekfogászat szakirányon. Nagyon szerettem ezt a részét a fogorvoslásnak, de éreztem még szakmai motivációt a fejlődésre, így elvégeztem a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályát, mint dento-alveorális sebész. A Budaörs Dentálban nagyon szeretem a csapaton belüli baráti és közvetlen hangulatot, illetve hogy évekre visszamenőleg nagyon sok ismerős arccal találkozom pácienseink közt.

Dr. Sipos Erika Anikó

fogorvos

Hivatásom gyakorlása során fontos számomra a betegek teljes körű tájékoztatása, ezért nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra és a felmerülő kérdések megválaszolására. Ezt nagyon szeretik a pácienseim és jó néven veszem, ha kérdeznek a kezelés részleteivel kapcsolatban. Emellett természetesen célom, hogy oldott és jó hangulat legyen a rendelőben a kezelések során, hogy a páciensek elégedetten és pozitív élménnyel távozhassanak. Szerintem Magyarországon a Budaörs Dentalban van a legkevesebb félős páciens.

Dr. Papp Zsófia Krisztina

dentoalveolaris szájsebész

Fogorvosi diplomám megszerzése után, magánrendelői tevékenységem mellett a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján kezdtem meg rezidensképzésemet. Az ambuláns szakellátás mellett részt vettem a fogorvostan-hallgatók szájsebészeti és implantológiai oktatásában is. 2021-ben kiválóan megfelelt minősítéssel szakvizsgáztam. Főbb érdeklődési területeim az implantológia, az implantátum melletti kemény- és lágyszöveti viszonyok kialakítása, a sebészi fogeltávolítások, illetve az állcsontcysta-műtétek. Munkámat őszinteség és maximalizmus jellemzi. Igyekszem olyan légkört kialakítani a kezelések során, és úgy bánni pácienseimmel, amivel a helyükben én is elégedett lennék. 

dr Gólics Tamás

Dr. Gólics Tamás

endodontus szakorvos

A Semmelweis Egyetemen végeztem, mint fogorvos, a kiemelt szakterületem pedig az endodoncia. Hamar magával ragadott a technikai fejlődés, ami a fogászatban is jelen van napjainban és mélyebben elmerültem a mikroszkópos kezelések világában. A legfontosabb számomra a meglévő fogak megtartása.

Dr. Kövy Andrea

fogorvos

Ahogy az életem minden területén, úgy a szakmámban is a maximalizmusra törekszem. Igyekszem a pácienseimnek a lehető legjobb megoldást nyújtani a problémájukra. Mindig örömmel tölt el a végeredmény, melyet a kezelések után látok és feltölt, amikor a pácienseim elégedetten távoznak a rendelőből. Szeretek újra ismerős arcokkal találkozni, hiszen ez azt a visszajelzést adja számomra, hogy jól végzem a munkám. Ezeken kívül természetesen törekszem arra, hogy a kezelések közvetlen és nyugodt hangulatban teljenek.

Dr. Bánszki Laura

fogorvos
Dr. Kamocsai Kinga

Dr. Kamocsai Kinga

fogorvos

Hudák Ildikó

fogászati szakasszisztens és klinikai dentalhigiénikus

Vezető asszisztensként fontos számomra a fogászati egészségnevelés, a prevenciós munka. A páciensek visszajelzései alapján könnyen alakítunk ki barátságos, nyugodt légkört a kezelések során. Közvetlen természetemmel arra törekszem, hogy nyugodt szívvel rám bízzák magukat a páciensek a kezelésük során.

Nagy Szilvia

fogászati szakasszisztens és klinikai dentalhigiénikus

Régi-új csapattagja vagyok a Budaörs Dentálnak. Fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként dolgoztam itt éveken keresztül, majd volt egy rövidebb szünet, míg a kisfiammal és a kislányommal voltam otthon és most ismét visszatértem.Nagyon szeretem a munkámat, különösen azt, amikor látom a változást a pácienseim fogain egy-egy dentálhigiénés kezelés után. Szívügyem az otthoni fogápolás, igyekszem hasznos és a mindennapokba beépíthető instrukciókkal ellátni a pácienseimet, hogy miként tudják ők maguk is alaposan megtisztítani a fogaikat.Szívesen dolgozom gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, a mindennapok során kiemelt türelemmel és szimpátiával fordulok mindenkihez.

Kovács-Pásztor Fruzsina

fogászati szakasszisztens és dentalhigiénikus, szülési szabadságon

Asszisztensként a munkámban legfőképpen a változatosságot szeretem, mivel többféle területen asszisztálok. Leginkább szájsebészeti ellátások, fogszabályozás, valamint általános fogászati területek állnak hozzám a legközelebb, ezáltal viszonylag gazdag repertoárral dolgozom és belelátok a különböző fogászati kezelések rejtelmeibe. Az asszisztensi teendők mellett dentálhigiénikusként is dolgozom a rendelőben, amit nagyon szeretek. Még mindig vannak barátaim, akiknek el kell mondanom, hogy mit csinál egy dentálhigiénikus.

Gazdag Henrietta

fogászati szakasszisztens és dentalhigiénikus

Sokat számít számomra a kölcsönösen kialakított bizalom. A pácienseink visszajelzése szerint is az átlagosnál nagyobb empátiával és kedvességgel fordulok feléjük. Ez azért van, mert fontos számomra, hogy biztonságban és nyugodt környezetben tudják magukat pácienseink a kezelés alatt. Kedvenc szakterületem a mikroszkópos gyökérkezelés, de fogszabályozásban és általános fogászatban is otthon érzem magam.

Rédai Barbara

fogászati szakasszisztens, dentálhigiénikus

Villányi Dóra

fogászati szakasszisztens

Ábrám-Dudás Orsolya

fogászati szakasszisztens

Ascsilláné Lutring Ágnes

röntgen asszisztens

Bakos Márta

Röntgen asszisztens

Onley Ildikó

páciens-koordinátor

A recepción találkozik majd velem először, amikor megérkezik a Budaörs Dentalba. Türelemmel és megértéssel igyekszem mindenkivel megtalálni a közös hangot. Sokan a hangomról ismernek igazán, hiszen amikor időpontot kérnek, én vagyok a vonal túloldalán.

Kollár Szilvia

páciens-koordinátor

Szeretek emberekkel foglalkozni, így mindig is hasonló szakmákban dolgoztam. Ildivel közösen segítünk Önöknek abban, hogy a kezelések előtti és utáni ügyintézés a lehető leghatékonyabb és profi legyen. Szerintem minden helyzet megoldható, ha kellő empátiával és kreativitással közelítjük meg. Különösen örülök akkor, amikor egy-egy, már jól ismert hanghoz arcot is tudok társítani, amikor megérkezik a Páciens a rendelőbe.

Holobrádi-Nyíri Anita

páciens koordinátor

Seres-Rédei Judit

back office menedzser
Foglaljon időpontot!

    Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

    Elfogadom, hogy a Budaörs Dental időnként hírlevelet küldjön számomra

    fel