Fogorvos Budaörs
ERFA ? BEFEKTETÉS A JÖVŐBE progam
Rendelőnk sikeresen pályázott a Széchenyi 2020 keretein belül. Az elnyert, visszatérítendő összegből egy olyan korszerű, modern gépekkel és eszközökkel felszerelt fogászati rendelőt tudtunk kialakítani, mely városunkban kiemelkedő színvonalat képvisel.
A pályázat részletei:

A kedvezményezett neve: BUDAÖRS DENTAL Kft.

A projekt címe: A modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések megvalósítása Budaörs Dental Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 5 689 945 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 64.72 %

A projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztéssel a rendelő már meglévő gépi infrastruktúráját tudtuk magasabb színvonalúra fejleszteni. A meglévő humán erőforrás és infrastruktúra alkalmas volt a fejlett technika alkalmazására. A megvalósuló beruházás alkalmas a már meglévő higiéniai protokollok magasabb nívóra emelésére, és az eszközök és berendezések sterilitásának biztosítására, a napjaink kórokozókkal történő harcában egy nagyobb biztonság kialakítására.

A projekt eredményeképpen egy munkahely korszerűsítése történik meg. Ezáltal lehetőség nyílik nem csak a dolgozói létszám megtartására, hanem a munkatársak számát mind orvosi, mind pedig szakasszisztencia terén növelni is később. Az új eszközökkel a termelékenység és hatékonyság nagy mértékben fokozható, ezáltal üzleti eredményében a növekedés mérhető lesz.

A projekt befejezési dátuma: 2022.01.31.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01045


Foglaljon időpontot!

    Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

    Elfogadom, hogy a Budaörs Dental időnként hírlevelet küldjön számomra

    fel