Fogorvos Budaörs

Nehéz röviden beszélni arról, amiről legszívesebben litániákat zengenék…

Budaörs Dental recepció

Melinda beszámolója

Melinda egy nagyon kedves páciensünk, akinél több fajta kezelést is végeztünk, így mondhatni ?letesztelte? a csapat felét. A kezelései befejeztével nem tudta magában tartani, hogy mit gondol rólunk? 🙂 

De ne siessünk ennyire előre. Melinda esete ?tipikusnak? mondható. Egy gyermekkori rossz élményből táplálkozva szinte rettegett a fogorvostól. Ezzel sajnos az a legnagyobb probléma, hogy az ok-okozat összefüggés nyomot hagy maga után.  

Vagyis ha valaki bármilyen okból kifolyólag fél a fogorvostól, akkor az a személy nehezen, vagy semennyire sem szánja rá magát, hogy rendszeresen elmenjen állapotfelmérésre. Pedig ezzel a legtöbb probléma megelőzhető és nem lesz szükség nagyobb beavatkozásokra. 

Milyen szerencse, hogy az életben egy dolog állandó, méghozzá a változás! Így volt ez Melinda esetében is és mint írta: 
Mióta rátaláltam a Budaörs Dentálra, szeretek fogászatra menni. Ez korábban elképzelhetetlen volt, menekültem a rendelőkből.

Miután sikerült Melinda bizalmát elnyernünk és a frusztrációját feloldani, belecsaptunk a kezelésekbe, amolyan ?kutyaharapás szőrével? követte egyik lépés a másikat. 

A végső cél egy fogszabályozó kezelés volt, amit az előzetes állapotfelmérésen feltárt fogszuvasodások és fogkő megszüntetése előzte meg. Fontos, hogy fogszabályozó kezelést csakis egészséges fogakon végzünk. Ennek köszönhető tehát, hogy Onley Ildi recepciós kolléganőnk fogadását Dr. Gulyás Zsuzsanna fogszabályozó szakorvosunk, Lapp Klaudia asszisztensünk, Hudák Ildi dentálhigiénikusunk és Dr. Sipos Anikó fogorvos kollégánk munkája követte. 

Fogorvosok

A páciens szavai pedig magukért beszélnek: 
Akárhányszor jövök, itt Onley Ildi kedvesen fogad a recepción, és mindig van pár
kedves szava hozzám. Dr. Gulyás Zsuzsához járok fogszabályozásra. A fogaim az Ő keze nyomán gyönyörűen helyre álltak, magabiztosabb lettem és bátrabban mosolygok. Legtöbbször Lapp Klaudia asszisztens segít a munkájában, olyan összhangban dolgoznak, amilyet nem sok helyen tapasztaltam még. 

Szeretném megemlíteni Hudák Ildit, nyugodt természetét és biztos kezét nem cserélném le senkire; valamint Dr. Sipos Anikót, aki fogtöméseim során még sosem okozott fájdalmat. Tudásuk valóban naprakész, minden új technikát elsajátítanak. A rendelő is barátságos hangulatú, jól felszerelt. Az én bizalmamat maximálisan elnyerték.

Ettől jobb végszót mi sem tudunk adni. Várjuk Önt is szeretettel!

Foglaljon időpontot!

    Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

    Elfogadom, hogy a Budaörs Dental időnként hírlevelet küldjön számomra

    fel