Az Ön mosolyának megszépítése ma már sokkal egyszerűbb, mint gondolná – esztétikai fogászati beavatkozások a Budaörs Dentalban

Esztétikai fogászati beavatkozások a Budaörs Dentalban

A megszépülés iránti vágyunk szinte természetes módon fakad belülről, hiszen egy esztétikus mosollyal sokkal magabiztosabbak vagyunk és ez komoly előnyt jelent a magánéletünkben és a karrierünkben is.

A Budaörs Dentalban elérhető esztétikai fogászati beavatkozásokkal Ön rövid idő alatt érhet el nagyon látványos változást megjelenésében, amely garantáltan kivívja majd környezetének elismerését.

Ismerje meg azt az 5 nemzetközi szinten is nagyon népszerű és kíméletes esztétikai fogászati eljárást, amelynek segítségével az Ön mosolya is megszépülhet:

1. Fogkő eltávolítás, amely megszabadítja fogait a sárgás-barnás elszíneződésektől – egy esztétikai fogászati eljárás, amely sok esetben felér egy fogfehérítéssel is

Ha fogaink megjelenésén szeretnénk változtatni, akkor első körben meg kell szabadulnunk a fogkőtől és az elszíneződésekért felelős lerakódásoktól.

Az étkezések során szinte automatikusan lerakódó plakkból, -ha fogmosással nincs megfelelően eltávolítva-, fogkő keletkezik, melyet sajnos otthoni körülmények között nem lehet eltávolítani. Annak szakszerű és biztonságos eltávolítására fogászati rendelői környezetre és ultrahangos depurátorra (fogkő eltávolító eszközre) van szükség.

A Budaörs Dentalban felkészült dentálhigiénikusok által végzett professzionális szájhigiéniai kezelés során ultrahangos fogkő eltávolító berendezéssel a lerakodásokat maradéktalanul el tudjuk távolítani, így fogai visszanyerik eredeti, élettel teli ragyogásukat.

Ha fogait a fogkő eltávolítás után sem találja elég fehérnek, akkor a rendelői fogfehérítés segítségével még látványosabb eredményeket tudunk ezen a területen elérni.

Ismerje meg a professzionális fogkő eltávolítás pozitív hatásait ide kattintva.

2. Ha van rá egy hete, akkor fogai teljesen új külsőt kapnak korszerű csúcstechnológiával készített kerámia héjak segítségével – látványos eredmény rövid idő alatt a Budaörs Dentalban

Van egy olyan esztétikai fogászati beavatkozás, amely nem csak Magyarországon, de világszerte hódít a megszépülni vágyó fogászati páciensek körében. A kerámia héjak népszerűségüket annak köszönhetik, hogy teljesen új külsőt kölcsönöznek az Ön fogainak, amire rá sem fog ismerni.

Ismerje meg a kerámia héjak pozitív hatásait ide kattintva.

3. Személyre szabott mosolyszépítés direkt héjak segítségével – a fogorvoslás tudományok találkozása a művészettel a Budaörs Dentalban

A direkt héjak az Ön esztétikai specialistájának a „művészeti alkotásai”. Hasonlóan a kerámia héjakhoz, ennek az esztétikai fogászati eljárásnak is az a célja, hogy nagyon rövid idő alatt nagyon látványos megszépülésen menjenek keresztül a fogai.

Azonban a kerámia héjakkal ellentétében, amelyek egy fogtechnikai laboratóriumban készülnek, a direkt héjakat az Ön kezelőorvosa építi fel rétegről rétegre, így lesz az teljes mértékben az Ön egyedi igényeinek megtestesítője.

Ismerje meg a direkt héjak pozitív hatásait ide kattintva.

4. Egy tömés akkor lesz esztétikus, ha arról még Ön sem mondja meg, melyik foga lett betömve – élethű tömések a Budaörs Dentalban

A tömés,-- amely rendelőnkben sokkal több a hétköznapi értelemben vett eljárásnál, inkább fogrestaurálás-- a leggyakoribb fogászati kezelés. Felkészült esztétikai specialistáink ezt olyan színvonalon készítik el, ami észrevehetetlenné teszi azt, hogy Önnek fogrestaurációja ,,tömése” van. Ezt olyan esztétikai fogászati eljárással tudjuk elérni, melyek eredményeként a fogrestaurátumok természetes módon épülnek be meglévő fogainak környezetébe és így válnak azok szerves részévé.

Ismerje meg az esztétikus tömések pozitív hatásait ide kattintva.

5. Hadrendbe állítjuk a csúcstechnológiát, hogy Önnek természetesen áttetsző fogpótlása készüljön – esztétikus és fémmentes cirkon fogpótlások a Budaörs Dentalban

Ha Ön olyan élethelyzetbe került, hogy fogpótlásra van szüksége, vagy fogbeültetésen esett át, akkor érdemes kihasználni a kínálkozó alkalmat és egy esztétikus fogpótlás készíttetésével meg is szépítenie a mosolyát.

Erre nyújtanak kiváló lehetőséget a cirkon vázra készülő fogpótlások, hiszen azok anyaga pontosan olyan áttetsző, mint a természetes fogak. A cirkon koronák szilárdsága és tartóssága megegyezik a fém vázra épülő fogpótláséval, de esztétikai megjelenése sokkal élethűbb. Ezért választják pácienseink nagy előszeretettel ezt az esztétikus megoldást.

Ismerje meg a cirkon vázas fogpótlások pozitív hatásait ide kattintva.

És van itt még valami, amiről mindenképpen tudnia kell, ha szebb fogakat szeretne mégpedig kockázatok nélkül:

Ha szeretné kockázatmentessé tenni az esztétikai beavatkozását, akkor a Budaörs Dentalban egy olyan szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére, amellyel előre láthatja a kezelés végeredményét.

A mosolytervezés egy olyan korszerű eljárás, amely számítógépes tervező szoftver segítségével az Önről készült fotón mutatja be az esztétikai kezelés várható végeredményét, mégpedig a kezelés megkezdése előtt.

Ismerje meg a mosolytervezés pozitív hatásait ide kattintva.


Jöjjön el a Budaörs Dentalba és vegyen részt egy esztétikai konzultáción, ahol felkészült specialistáink adnak Önnek részletes tájékoztatást minden olyan kezelésről, amellyel fogai megszépülhetnek.

Konzultációs időpontot a +36 23 416 305 és a +36 30 950 1614 telefonszámon tud kérni. Várjuk Önt szeretettel budaörsi fogászati rendelőnkben.