Fogorvos Budaörs

Ha szebb mosolyra vágyik, akkor ismerje meg sokrétű lehetőségeit

Tudta, hogy legalább öt megoldásunk is van arra, ha szebb fogakat szeretne?- mosolyszépítés a Budaörs Dentalban

Természetes vágyunk az, hogy szebb fogakat szeretnénk, hiszen úgy a magánéletben, mint a szakmai előmenetelünkben döntő szerepet játszik az, hogyan nézünk ki, milyen a mosolyunk. Nincs ma az életnek volyan területe, amelyen ne lehetne sikeresebb, ha korlátozások nélkül tud mosolyogni és ezzel pozitívan befolyásolni környezetét. A Budaörs Dental csapata abban szeretne segíteni Önnek, hogy ha nem elégedett jelenlegi mosolyával, akkor ezen közös erőfeszítéssel változtassunk.

1. Egy dentalhigiéniai kezelés, amely felér egy mosolyszépítő beavatkozással

Az élelmiszerek okozta elszíneződések és fogkőlerakódás jelentős mértékben tud rontani mosolyunk szépségén. Egy professzionális dentalhigiéniai kezelés megszabadítja Önt a fogain lévő fogkövektől és elszíneződésektől. Ettől a kezeléstől fogai újra élettel teltebbek, szebbek és mosolyra ösztönzőek lesznek.

2. Cirkon kerámia koronák, melyek újjávarázsolják mosolyát

Az élelmiszerek okozta elszíneződések és fogkőlerakódás jelentős mértékben tud rontani mosolyunk szépségén. Egy professzionális dentalhigiéniai kezelés megszabadítja Önt a fogain lévő fogkövektől és elszíneződésektől. Ettől a kezeléstől fogai újra élettel teltebbek, szebbek és mosolyra ösztönzőek lesznek.

3. Teljesen új mosoly a kerámia héjak segítséggel- megszépülés akár egy hét alatt

A kerámia héjak egyedülálló megoldást jelentenek az Ön számára, ha rövid idő alatt szeretné szebbé varázsolni mosolyát. Ezek a kontakt lencse vékonyságú, de roppant szilárd kerámia lapocskák a megszépítendő fogak látható oldalára kerülnek felragasztásra, teljesen új külsőt kölcsönözve azoknak.

4. Élethű direkt restauráció ? amikor a ?művészet? és a fogorvoslás tudománya egy kezelésben találkozik

A direkt restauráció az a mosolyszépítő beavatkozás, amely során a ?művészi vénával megáldott? esztétikai specialista fogorvos a kezelendő fogakat speciális, több rétegből és színből álló tömőanyaggal, nagy odafigyelést igénylő munkával felépíti lépésről lépésre. Ezzel a megoldással egy teljesen személyre szabott mosolyszépítést érünk el, ráadásul a fogtechnikai laboratóriumra sem kell várni.

5. Fogszabályozás ? egy hosszú út, de minden perce megéri

Sok esetben az esztétikai rendellenességek a fogak szabálytalanságából erednek. Ezekben az esetekben nem szabad a gyors és egyszerű megoldásokra törekednünk, hanem a biztonságos és hosszú távú fogszabályozó eljárások irányába kell elmennünk.A fogszabályozás helyre állítja a fogak szabálytalanságát és azt is lehetővé teszi, hogy az állkapocsízületek egyenletes terhelésnek legyenek kitéve. Ezzel rengeteg kellemetlenségtől kíméli meg magát.

6. Rendelői fogfehérítés- amikor még fehérebb és csillogóbb mosolyra van szüksége

Ha fogai egészségesek, de nem elég fehérek, akkor remek megoldást kínál megszépítésükre a rendelői fogfehérítés. Ez a gyors eljárás ellenőrzött rendelői körülmények között nem jelent veszélyt fogainak épségére, és akár több árnyalattal fehérebbé és csillogóbbá is varázsolja azokat. De mivel a fogak fehéredése genetikai adottságoktól is függ, azok fehéredése egyedi eltérést mutathat.

Ismerje meg a korszerű fogfehérítés gyors eljárását ide kattintva.
Foglaljon időpontot!

    Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

    Elfogadom, hogy a Budaörs Dental időnként hírlevelet küldjön számomra

    fel