Az ön nyugalmát a Budaörs Dentalban garanciális feltételeink biztosítják

Budaörs Dental garanciarendszer

Budaörs Dental garanciarendszer

Érezze magát biztonságban a fogászati kezelés alatt és azt követően is a Budaörs Dentalban

Pácienseink azért járnak vissza rendelőnkbe hűségesen immáron, több mint 10 éve és azért hozzák magukkal családtagjaikat, ismerőseiket is, mert pontosan tudják azt, hogy ránk nem csak addig számíthatnak, amíg megkapják fogászati kezelésüket és kifizetik a számlájukat, hanem azt követően is.

Pácienseink biztonságérzete a Budaörs Dental garanciarendszerének köszönhető, amely 4 pontból áll:

  1. Pácienseink a fogászati kezeléseket követően egy garancialevelet kapnak tőlünk, amelyben pontosan leírtuk, hogy mely kezelésre hány éves garanciát vállalunk és a garanciális feltételekről is részletes tájékoztatást kapnak. Ez biztosítja tehát azt, hogy ha a kezelést követően valamilyen nem várt esemény történik az elkészült fogművével, (ami a 99,3%-os sikerességi ráta mellett nagyon ritkán fordul elő) akkor mi, a Budaörs Dentalban helytállunk azért, és térítésmentesen orvosoljuk a problémát. Ha szeretné részletesen megismerni a garanciális periódusokat és a garanciális feltételeket, akkor kattintson ide.

  1. Garantáljuk azt, fogy fogorvosaink szaktudása naprakész és azt is, hogy Ön olyan fogászati ellátásban részesül, amely a ma elérhető legfrissebb tudásra épül és korszerű, kímélő technológiára alapoz

  2. Biztosítjuk azt, hogy a Budaörs Dentalban végzett fogászati kezelések alkalmával kizárólag kiváló minőségű, hiteles forrásból származó fogászati anyagok kerülnek felhasználásra, melyek biztosítják a kezelés esztétikus megjelenését és tartósságát

  3. Garantáljuk, hogy csak olyan fogtechnikusi laboratórium partnerekkel dolgozunk együtt, akik már évek hosszú sora óta bizonyították, hogy kiváló szakembergárdával rendelkeznek, naprakész, modern technológiát és fogtechnikai alapanyagokat használnak és ezek segítségével a Budaörs Dentalban dolgozó fogorvosok által elvárt, magas színvonalú fogtechnikai munkát készítenek az Ön kényelme és biztonsága érdekében.

Ha tehát az Ön számára a biztonság is egy fontos tényező, amikor fogorvost vagy fogászati rendelőt választ, akkor érdemes ellátogatnia a Budaörs Dentalba és személyesen is megismerkednie a hosszú távú biztonságot nyújtó garancia rendszerünkkel, melynek évtizedes sikerünket köszönhetjük.

Ez a konzultáció térítésmentes az Ön számára, amennyiben kezelést is végzünk az Ön számára.

Konzultációs időpontot a +36 23 416 305 és a +36 30 950 1614 telefonszámon tud kérni. Várjuk Önt szeretettel budaörsi fogászati rendelőnkben.