Hiányzó fogainak pótlására a fogbeültetés a legjobb megoldás

Fogainak pótlására fogbeültetéssel

Hiányzó fogainak pótlása fogbeültetéssel szakértői kezekben ma már csak egy egyszerű rutineljárás – implantáció a Budaörs Dentalban

A fogbeültetés egy alapos megfontolást igénylő döntés az Ön életében, éppen ezért mi a Budaörs Dentalban azt szeretnénk, ha minden érdemi információ az Ön rendelkezésére állna, amivel sikerül jó döntést hoznia.

Ha időben pótoltatja hiányzó fogait, akkor azzal jelentős életminőség javulást ér el:

  • Visszakapja rágóképességét
  • Újra gondtalanul mosolyoghat
  • Megelőzi a fogak hiánya okozta egészségügyi kockázatokat
  • Jelentősen javul a kapcsolatteremtő képessége
  • Személyes kapcsolataiban és munkakörnyezetében pozitív változás várható

Amit alaposan meg kell fontolnia fogbeültetés előtt - legfontosabb tudnivalók az implantációról

Hiányzó fogainak pótlása fogászati implantátummal nem csupán esztétikai kérdés, hanem az Ön fogainak egészség megőrzéséről is szól. Ha a hiányzó fogak pótlása (fogbeültetéssel) hosszú távon elmarad, annak komoly egészségügyi kockázatai vannak a foghiány melletti és azzal szemben álló fogakra is. A fogak bedőlhetnek és elmozdulhatnak a helyükről, a csont pedig sorvadásnak indulhat a foghiány helyén terhelés hiányában.

Érdemes tehát a lehető legrövidebb időn belül gondoskodni a hiányzó fogak pótlásáról, hogy az ne jelentsen egészségügyi kockázatot az Ön számára.

Egy megnyugtató és fájdalommentes megoldás a foghiány kezelésére – fogbeültetéssel a Budaörs Dentalban

Ha Önnek megfelelő csontállománya van a fogbeültetéshez, akkor precíz tervezést követően akár néhány napon belül megtörténhet a fogbeültetés.

A 3-4 hónapos gyógyulási periódust követően pedig már fel is kerülhet rá az esztétikus korona vagy a híd.  Ismerkedjen meg részletesen a fogbeültetéssel ide kattintva.


Ne halogassa tovább hiányzó fogainak pótlását. Ismerkedjen meg Ön is a fájdalommentes fogbeültetés módszerével egy konzultáció keretében.  Ezen minden értékes információt megtud az implantációról és kérdéseire is szakértőtől kaphat választ.

Konzultációs időpontot a +36 23 416 305 és a +36 30 950 1614 telefonszámon tud kérni. Várjuk Önt szeretettel budaörsi fogászati rendelőnkben.