Ha Önnek kivehető fogpótlásra van szüksége - Költségkímélő lehetőségek a Budaörs Dentalban

Kivehető fogpótlás

Ha Ön olyan élethelyzetbe került, ahol fogai egészségének visszaállításához elengedhetetlen egy fogpótlás készítése és költségkímélő megoldást keres, akkor a kivehető fogpótlás megoldást jelent az Ön számára.

A kivehető fogpótlás lehet teljes, ez abban az esetben merül fel, ha Ön már nem rendelkezik egyetlen foggal sem, és lehet részleges, amikor a fogpótlás illeszkedik az Ön még meglévő fogaihoz.

A kivehető fogpótlások rögzítési módjaiban is eltérőek. Az, hogy hogyan fog rögzülni, az függ a megmaradt fogainak elhelyezkedésétől, vagy az esetleges implantátumok helyétől és rögzítési pontjaitól.

Milyen előnyei vannak vannak a kivehető fogpótlásoknak?

  • A kivihető fogpótlás a ma elérhető legköltséghatékonyabb megoldás
  • Ezzel a megoldással gyorsan, akár egy hét alatt nyerheti vissza rágóképességét
  • A ma elérhető legkorszerűbb anyagoknak köszönhetően kivehető fogpótlása esztétikus külsőt kölcsönöz Önnek, mely jelentősen javít életminőségén.

Hogyan kerülhetjük el a kivehető fogpótlással járó kellemetlenséget? Milyen megoldást kínál erre fogászati rendelőnk Budaörsön?

A mini implantátum beültetése ma már egy kiváló és elérhető lehetőség arra, hogy fix, stabil rögzítési pontot nyújtson a kivehető fogpótlása számára.

Ezzel a fogpótlás nemcsak kényelmesebb, természetesebb, de esztétikusabb is lesz hagyományos társaihoz képest.

A mini implantátum segítségével a kivehető fogpótlás egy olyan stabil elhorgonyzást kap, mellyel bátran beszélhet, mosolyoghat, vagy étkezhet környezete számára mégis észrevétlen lesz. A fogsor sem lötyögni, sem elmozdulni nem fog. Ráadásul ezzel a megoldással jelentősen javíthat életminőségén.

Milyen előnyei vannak az implantátumokkal rögzített fogpótlásnak?

  • Elhorgonyzásának köszönhetően stabil lesz és nem mozdul el a helyéről beszéd vagy étkezés közben. Emellett stabilitásának köszönhetően beszédhangjában sem lesz változás, mert nem torzítja a beszédhangokat.
  • A rögzítéshez nincs szükség ragasztóanyagra, mert a kivehető fogpótlás egyszerűen csak az implantátum fejekre pattintható
  • Alvás közben is viselhető, mert nem mozdul el. Tisztítása pedig egy speciális fogkefével is megoldható.
  • A rögzített fogpótlás nem irritálja a fogínyt és így a fogínygyulladás is elkerülhető.
  • Implantátumokkal rögzített fogpótlással nem kell lemondania azoknak az élelmiszereknek a fogyasztásáról, amelyeket hagyományos fogsorával nem tudott megrágni.
  • A beültetett implantátumok úgy viselkednek, mint a természetes foggyökér, ezért nemcsak a további csontvesztést akadályozzák meg, hanem serkentik a csontok növekedését. A hagyományos kivehető fogsornál a csontvesztés elkerülhetetlen probléma, ami jelentősen csökkenti annak stabilitását.

Ha szeretne többet megtudni a kivehető fogpótlásokról és az implantátumokkal rögzített megoldásairól, akkor jöjjön el a Budaörs Dentalba egy személyes fogpótlás konzultációra, hogy fogpótlás speciálistánk részletesen tájékoztassa Önt a lehetőségekről.

Konzultációs időpontot a +36 23 416 305 és a +36 30 950 1614 telefonszámon tud kérni. Várjuk Önt szeretettel budaörsi fogászati rendelőnkben.