Fogorvos Budaörs

Fogágy-
betegségek figyelemfelkeltő tünetei

A Budaörs Dentalban felkészült fogszakorvosok segítenek Önnek abban, hogy közösen ismerjék fel a fogágybetegségre utaló jeleket. Ha pedig kiderül, hogy fogai valóban veszélyben vannak, akkor azt is pontosan tudnia kell, hogyan állíthatók meg a káros folyamatok és akadályozható meg a komolyabb fogászati problémák kialakulása.


A felismeréshez vagy gyógyuláshoz vezető legelső lépés az önvizsgálat. Tanulja meg felismerni magán azokat a tipikus tüneteket, amelyek arra utalnak, hogy Önnek fogágybetegsége vagy fogínyvérzése van:
Ha a fenti tünetek bármelyikét felismeri saját magán, akkor az egy egyértelmű jel és azzal a lehető legrövidebb időn belül felkészült fogorvoshoz kell fordulnia.

A fogágybetegség sikeres kezelésének titka az idő faktorban rejtőzik. Minél korábbi stádiumban sikerül felismerni a tüneteket, annál nagyobb az esélye a káros folyamatok sikeres megállításának és a teljes gyógyulásnak.


A fogágybetegségek kockázatai, melyeket Ön el tud kerülni, ha időben fordul budaörsi rendelőnkhöz:

A fogágybetegségeket tehát nem szabad elhanyagolnia. Ha időben fordul orvoshoz, mindez megelőzhető és kezelhető, de ha már előrehaladott állapotban van, akkor sokkal nehezebb visszafordítani a kóros egészségügyi folyamatokat.


Előzze meg Ön is fogainak elvesztését a Budaörs Dental felkészült szakorvosaival

Jöjjön el Ön is Budaörs Dentalba és vegyen részt egy fogágybetegségeket megelőző konzultáción, melyen felkészült szakorvosaink pontosan beazonosítják azt, hogy Ön érintett-e ebben a népbetegségben és ha igen, akkor mi a sikeres kezelés módja.

);
Foglaljon időpontot!

    Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.*

    Elfogadom, hogy a Budaörs Dental időnként hírlevelet küldjön számomra

    fel